Lezing Annejet van der Zijl

OMMEN – Op donderdag 20 mei om 19.30 uur geeft Annejet van der Zijl, bestsellerauteur van onder andere Sonny Boy en De val van Annika S., een online lezing vanuit de Bibliotheek Salland.

Annejet van der Zijl schreef tot dusver zes non-fictieboeken en één fictieboek, die allen bestsellers werden. Ze heeft een achtergrond in de journalistiek en werkte onder meer als misdaadverslaggeefster. In 1998 debuteerde ze met Jagtlust. Vier jaar later volgde Anna, de biografie van Annie M.G. Schmidt, in 2002 kwam Sonny Boy op de boekenplank, in 2009 de verborgen geschiedenis van onze voormalige prinsgemaal Bernhard en in 2015 verscheen De Amerikaanse prinses. Samen met drie boekhandels uit de regio, is er via de Bibliotheek Salland op donderdagavond 20 mei om 19.30 uur een lezing van Annejet van der Zijl. In de Bibliotheek Salland vestiging Raalte gaat zij in gesprek met Jetze Dam: over haar werk, inspiratiebronnen en bewonderde vakgenoten. De lezing is thuis via internet te volgen. Deelnemers krijgen ruim de gelegenheid om vragen te stellen en om gesigneerde boeken te bestellen. Aanmelden kan via www.bibliotheeksalland.nl/annejet. Bijwonen van de online lezing is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.