Home / / Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial)

OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het Vrijthof in Ommen. Een zaak waar betrouwbaarheid en vakmanschap altijd zeer hoog in het vaandel stond.

“We hebben altijd met veel plezier in de zaak gewerkt en een goede band opgebouwd met onze klanten”, vertelt Ingreth Zandbergen. “Maar de tijden veranderen en we willen ook aan onze leeftijd denken. Daarom hebben we het besluit genomen om te stoppen met de juwelierszaak en om als goudsmid verder te gaan.”

Het repareren en ontwerpen van sieraden wordt dus voortgezet, maar dan in een kleine werkplaats. Bennie Zandbergen is blij dat hij dit kan voortzetten. “Ik heb veel passie voor mijn werk en het contact met klanten is echt mijn ding. Vooral sieraden maken in opdracht geeft me veel energie. Mensen blij maken met sieraden waar een herinnering aan zit. Hierdoor heb je vaak fijne gesprekken waardoor je soms lacht maar ook huilt met je klanten”, legt Bennie uit.
Vanaf mei zijn Bennie en Ingreth te vinden aan de Jhr. Van Nahuysstraat 25 in Ommen. De openingstijden zijn dan van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Bennie en Ingreth: “We danken onze klanten heel hartelijk voor het vertrouwen dat ze altijd in ons hebben gehad en we zien u graag terug in onze werkplaats!” Bel voor een afspraak: 06-10202369

Lees ook

Marijn de Vries nieuwe toezichthouder bij RTV Oost

REGIO – De Raad van Toezicht van RTV Oost heeft Marijn de Vries (42j) per …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.