Gezocht: vrijwillige begeleiders cursus digitale vaardigheden

DALFSEN – De bibliotheek is op zoek naar vrijwilligers die de cursussen Klik & Tik en Digisterker willen begeleiden.

Eén van de kerntaken van de bibliotheek is om volwassenen te ondersteunen bij het vergroten van digitale vaardigheden. In de huidige gedigitaliseerde samenleving zijn deze vaardigheden nodig om mee te kunnen doen. Zo rekent de overheid erop dat iedereen vrijwel alles digitaal kan regelen.

Digisterker en Klik & Tik

Klik & Tik leert mensen de basis van het omgaan met een computer en internet. Digisterker is bedoeld voor mensen die willen leren werken met de e-overheid, de bijbehorende instanties en regelingen en hun DigiD. De bibliotheek is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de cursussen willen begeleiden. Meer informatie is te vinden op de website van de bibliotheek

www.bibliotheekdalfsen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.