Geen treinen van en naar Zwolle

REGIO – Tussen 28 april en 3 mei rijden er geen treinen van en naar het station in Zwolle. De NS zet bussen in waarmee de extra reistijd ongeveer 30 minuten bedraagt.

Er wordt onder andere gewerkt aan het traject Zwolle-Herfte. Bij Herfte wordt een zogenaamde dive under, oftewel een onderdoorgang aangelegd, zodat de treinen elkaar in de toekomst vrij kunnen kruisen. Hierdoor hoeven de treinen naar Meppel en Emmen niet meer op elkaar te wachten. Verder verbreedt ProRail het Zwolse perron aan de Oosterlaan, de sporen aan de westkant van het station worden vernieuwd en de bovenleidingen worden aangepakt.
Meer informatie over de werkzaamheden en het vervangende busvervoer is te vinden op keolisblauwnet.nl. Kijk voor de wijzigingen van de NS-trajecten op ns.nl of voor de wijzigingen op de trajecten van Arriva (Blauwnet) op arriva.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.