Energy strijdt mee in verkiezing ‘club van het jaar’

OMMEN – De verkiezing ‘club van het jaar’ is onderdeel van Rabo ClubSupport. Dit jaar staat veerkracht centraal. Clubs worden opgeroepen om hun veerkracht zichtbaar te maken, hiermee anderen te inspireren en de waardering en erkenning te ontvangen, die ze verdienen.

Omdat Energy het afgelopen jaar haar veerkracht heeft laten zien, is ze genomineerd voor ‘club van het jaar’. In deze bijzondere tijd zette de leiding zich in voor alle leden. Verschillende ideeën werden uitgevoerd: van online gymlessen tot challenges en gymlessen in de buitenlucht. Ook werden er activiteiten verzonnen zoals: online turnbingo, de TikTok-challenge, buurtbingo, de eieractie en het springfestijn. Energy draagt met een aantal activiteiten ook een steentje bij aan een betere wereld. De activiteiten ‘fietsen voor steuntje in de rug’ en ‘schone rivieren’ zijn hier een goed voorbeeld van.
Het nieuwe bestuur werkt hard om van Energy een gezonde vereniging te maken. Met het opzetten van een nieuwe missie en visie wil Energy zoveel mogelijk mensen op een gezonde manier laten bewegen, waarbij ruimte is voor plezier tijdens trainingen, wedstrijden en andere activiteiten binnen de vereniging.
“Gedurende het seizoen organiseren wij diverse activiteiten om de verbinding tussen leiding en leden onderling te stimuleren. Ook heeft het bestuur de ambitie om een gezonde en groeiende vereniging neer te zetten en de continuïteit met goed opgeleide trainers te waarborgen”, laat de organisatie weten.

Club maken kans om winnaar te worden van de gemeente, de provincie of van heel Nederland. De landelijke winnaar, wint naast de titel een masterclass, een professionele promovideo van de club en krijgt een podium in lokale, regionale en landelijke media om de veerkracht van de club in de schijnwerpers te zetten.
Energy doet daarom een oproep aan alle inwoners van de gemeente Ommen om op hen te stemmen. Dit kan via: www.clubvanhetjaar.nl/-sportclub-ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.