Home / / Einde steunstichting Imminkhoeve

Einde steunstichting Imminkhoeve

LEMELE – De ondersteuning van zorghotel De Imminkhoeve in Lemele is eind 2020 tot een droevig einde gekomen. De coronapandemie was de nekslag voor het hotel, waar mensen met een beperking van een mooie en betaalbare vakantie konden genieten.

De Steunstichting van de vrienden van de Imminkhoeve hadden in 2020 nog enkele activiteiten die het één en ander hebben opgebracht. Zo gingen de bingo-avonden nog even door, de donateurs hebben hun jaarlijkse bijdrage in 2020 nog gegeven en de Imminkhoeve wandeltocht kon ondanks de coronacrisis en het faillissement toch nog doorgang vinden.
Het bestuur van de Steunstichting heeft nu haar activiteiten beëindigd en houdt dit jaar op te bestaan. Conform de statuten heeft ze besloten om de nog beschikbare geldmiddelen te schenken aan organisaties die mensen met een beperking ondersteunen. Zo heeft de Steunstichting Imminkhoeve aan het MS Fonds een bedrag van 1000 euro gedoneerd. De Stichting dankt alle donateurs heel hartelijk voor hun soms jarenlange steun.
De bingo-avonden gaan op maandag bij zalencentrum Mansier en op woensdag in het Hervormd Centrum te Ommen gewoon door. De opbrengst hiervan gaat nu naar het Nationaal MS Fonds.

Lees ook

Vrijwilligers bieden hulp en steun in de laatste levensfase

REGIO – “Ik vind het mooi dat ik betrokken mag zijn bij cliënt en mantelzorgers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.