CU vraagt input voor verkiezingsprogramma gemeenteraad

OMMEN – In 2022 zijn er verkiezingen voor de gemeenteraad. Met het oog op dat programma is de ChristenUnie begonnen aan een nieuw verkiezingsprogramma.

Het programma is een vertaling van de eigen visie op de samenleving en de gemeente. De ChristenUnie wil nadrukkelijk aansluiten bij ontwikkelingen en opgaven in de gemeente Ommen. De partij geeft aan dat veel van die thema’s van onderop komen: organisaties, verenigingen, inwoners, kerken en ondernemers hebben vanuit hun overtuiging en visie of vanuit hun belang, wensen en ideeën voor de Ommer samenleving. De ChristenUnie wil de opvattingen en ideeën – vooral als het om de speerpunten voor de komende vier jaar gaat – graag kennen en meewegen bij het maken van het verkiezingsprogramma.
Om deze reden nodigt de ChristenUnie belangstellenden uit om de thema’s en onderwerpen die van belang zijn voor de Ommer samenleving, in te brengen. Op die manier kan de input betrokken worden bij het verkiezingsprogramma.
Inbreng kan gemaild worden naar ChristenUnie Ommen, Bart Visser: bartvisser93@gmail.com (06-30267775) of gestuurd worden naar ChristenUnie Ommen, Balkerweg 72A, 7739 PT Vinkenbuurt. De fractie stelt het op prijs als u dat voor 15 juni doet.
Een programmacommissie onder leiding van Bart Visser schrijft de komende tijd de hoofdlijn van het verkiezingsprogramma. De ChristenUnie wil in deze periode ook (digitale) gesprekken organiseren. In november wordt het programma aan de leden voorgelegd en vastgesteld. Indien er behoefte is aan een gesprek over het nieuwe verkiezingsprogramma, dan kunt u dat aan de CU laten weten via de gegevens hierboven of door contact op te nemen met Jan Westert, tel. 06-55714372.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.