Coördinator Nationaal Ms Fonds gezocht

DALFSEN – Van 28 juni t/m 3 juli 2021 vindt de landelijke huis-aan-huiscollecte van het Nationaal MS Fonds plaats. Het fonds is hard op zoek naar een coördinator in Dalfsen.

Een collectecoördinator is een zeer gewaardeerde spin in het web. De werkzaamheden bestaan uit het contact met de collectanten tot het online bestellen van de collectematerialen. In plaatsen met veel collectanten is vaak ook een assistent-coördinator actief zodat de taken verdeeld kunnen worden. En uiteraard is er de benodigde ondersteuning vanuit de medewerkers van het kantoor in Rotterdam. Het is een uitdagende en leuke vrijwilligersklus voor een goed doel! Belangstellenden kunnen meer informatie vinden en/of zich aanmelden via

www.nationaalmsfonds.nl/collecteren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.