Home / / CBR-keuring? Snel geregeld via Roosdorp Opticiens!

CBR-keuring? Snel geregeld via Roosdorp Opticiens!

(Advertorial)

‘De hele keuring is binnen veertien dagen geregeld’

REGIO – Senioren van 75 jaar en ouder moeten van het CBR verplicht worden gekeurd voor verlenging van het rijbewijs. Dat kan vaak maanden duren. Roosdorp Opticiens heeft echter een oplossing waardoor aanvragers hun rijbewijs binnen enkele weken weer terug kunnen hebben.

Roosdorp doet het voorwerk voor de medische keuring, waardoor de aanvraag flink wordt verkort. Senioren kunnen hun ogen bij de Zwolse opticien laten testen, waarna ze direct worden doorverwezen naar het Health Innovation Park in Zwolle voor de laatste controles. Daar komt ook een arts en vindt tevens de afronding van de medische keuring plaats. “Het is te mooi om waar te zijn. Zo reageren onze eerste klanten”, zegt Marieke Korsius van Roosdorp Opticiens. “De hele keuring is binnen veertien dagen geregeld.”

Mevrouw Boudewijn (87) uit Steenwijk moest haar rijbewijs verlengen en ontdekte dat ze voor de vereiste keuring van het CBR niet op korte termijn in haar directe omgeving terecht kon. “Ik zag toen de advertentie van Roosdorp in Zwolle. ‘Daar gaan we naartoe’, was direct mijn reactie”, vertelt ze energiek. “Ik werd keurig ontvangen en alles was even netjes. De Koningin kon het niet beter treffen.” De ogentesten liepen voorspoedig, waarna ze werd verwezen naar het Health Innovation Park waar ook het door CBR-verplichte doktersbezoek meteen plaatshad. “Hij is maar even geweest en zag meteen dat het goed zat. Zo was mijn keuring heel snel geregeld.” Mevrouw Boudewijn heeft haar rijbewijs al zo’n 55 jaar en geniet van de hoogste no-claim bij de verzekeringsmaatschappij. Ze rijdt heel bewust. “Als ik me ook maar even niet lekker voel, stap ik niet in de auto.” “Een heel plezierige ervaring, ik kan het iedereen aanraden”, zegt ook een 76-jarige inwoonster van Zwolle. “Ik ben onder behandeling voor glaucoom bij een kliniek in Lelystad. De goedkeuring om weer voor drie jaar auto te mogen rijden, was verlopen en zodoende kreeg ik een brief van het CBR om me weer te laten keuren. Dan ga je op zoek naar een adres.” Haar oog veel op een advertentie van Roosdorp Opticiens. “Ik heb gebeld en binnen drie dagen heeft een optometrist er mijn ogen onderzocht. Daar werd ook direct een afspraak gemaakt bij het Health Innovation Park waar ik een aantal dagen later welkom was. De specialist controleerde er de meetresultaten en ik kreeg er direct mijn medische keuring van een arts. De bevindingen werden meteen digitaal verstuurd en de volgende dag had ik al goedkeuring van het CBR. Alles was geregeld, ruim binnen de beloofde veertien dagen.”

Lees ook

Geen trainerswissel heren 1 en 2 bij ASC’62

DALFSEN – Het contract met Piet de Jong (37) lag al vast tot en met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.