Home / / Beregening in allerlei soorten en maten bij HeWi Watertechniek

Beregening in allerlei soorten en maten bij HeWi Watertechniek

(Advertorial)

ALMELO – De winter is voorbij, het is tijd om te genieten van de tuin. HeWi Watertechniek BV is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van beregeningssystemen, zodat u zorgeloos kunt genieten van een mooie groene tuin. HeWi Watertechniek heeft meer dan dertig jaar de expertise in huis om samen met u de juiste keuze te maken, passend voor uw tuin. Het liefst geniet u de hele zomer van een groen gazon en prachtige bloemen en struiken. Het voldoende sproeien van uw tuin is daarbij van groot belang. Een goed sproeisysteem scheelt veel tijd. HeWi is sinds vorig jaar in Almelo te vinden en heeft volgens Hans al een mooi seizoen achter de rug. Door nauwe contacten met Hans Wichers uit Vriezenveen, die al dertig jaar ervaring in de watertechniek heeft en de ervaring van Hans de Groot in de installatietechniek, weten de mannen precies waar ze het over hebben.
Hans legt uit: “Wij zijn het adres voor het leveren en aanleggen van tuinsproeiers, leidingen, pompen en besturingsapparatuur. Tevens kunnen wij voor in eigen beheer een geschikte waterbron boren.

Voordelen

Het grote voordeel van tuinberegening ligt voor de hand: uw tuin krijgt op de juiste momenten voldoende water. Dit zorgt voor groener gras, beter bloeiende bloemen en planten en dus een fraaier aangezicht. Het systeem voor tuinberegening herkent zelf de momenten waarop een scheut water nodig is.
Een complete beregeningsinstallatie wordt bij HeWi op maat gemaakt. “Sproeien per zone op een wisselend tijdstip of sproeien in de nacht behoort tot de mogelijkheden.
Voor wie de tuin nog verder onder handen wil nemen, HeWi werkt nauw samen met diverse hoveniersbedrijven. Zodat het totaalplaatje van de tuin compleet kan worden gemaakt. Tot de schutting en tuinverlichting aan toe.
En dan kan er deze zomer volop worden genoten in uw eigen tuin. Met een app kunnen de sproeiers op afstand aan- en uitgezet worden. Zelfs wanneer u op vakantie bent, heeft u geen omkijken naar de bewatering van uw planten, bomen en gazon. Kijk voor meer informatie op www.hewi-watertechniek.nl of bel met 0546-726816 of 06- 3624 0644.

Hans de Groot van HeWi watertechniek komt bij de klant thuis om een beregeningsplan op maat te maken.

Lees ook

Welkomstdienst Maranathakerk

NIEUWLEUSEN – Op zondag 16 mei is er een ‘online’ welkomstdienst vanuit de Maranathakerk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.