Home / / ‘100 euro actie’ bij B+B Personeelsdiensten Ommen

‘100 euro actie’ bij B+B Personeelsdiensten Ommen

(Advertorial)

OMMEN – Op 1 maart zijn Marco en Dick van start gegaan met B+B Personeeldiensten vanuit hun kantoor aan de Varsenerstraat 10 (achter de nieuwe Hema).

Warm welkom

In de afgelopen vier weken hebben Marco en Dick diverse bedrijfsbezoeken gebracht in Ommen en omgeving. Deze gespreken waren zeer positief. “De mensen namen de tijd om met ons kennis te maken”, vertelt Marco. “Het was mooi om te horen dat er veel vraag is naar een bedrijf met onze werkwijze.” Dick vult aan: “Dat er zo enthousiast gereageerd zou worden, hadden we niet kunnen dromen. Sommige bedrijven belden zelfs hun collega’s waar we dan ook weer een afspraak mee konden maken.”

Vechtdal College

Door het Vechtdal College werden Marco en Dick uitgenodigd om een presentatie te geven over B+B Personeelsdiensten aan de derde- en vierdejaars scholieren van de opleiding Bouw, Installatie en Techniek. Marco: “We konden de leerlingen rechtstreeks vertellen wat B+B zoal doet. Ook konden ze direct kennismaken met de B+B gehaktbal, want deze hadden we meegenomen. Dit is inmiddels een gewoonte geworden voor elke B+B medewerker op de vrijdagmiddag.”

100 euro actie

“Inmiddels zijn er een aantal B+B medewerkers ingeschreven en aan het werk”, geeft Dick aan. “Maar het zou mooi zijn wanneer we nog meer B+B medewerkers op diverse klussen aan het werk kunnen helpen. Om dit kracht bij te zetten hebben wij ‘DE 100 EURO ACTIE’ bedacht. Schrijf je in en ga direct aan het werk bij B+B en ontvang 100 euro bonus!”

Hoe doe ik mee?

Onderneem actie! Ook ben je maar één dag in de week beschikbaar, alleen in het weekend of in de vakantie. Als je nu nog niet beschikbaar bent maar wel wil deelnemen aan deze actie, schrijf je dan ook in en doe mee.

Bel Marco en Dick

De heren zijn bereikbaar op telefoonnummer 0529-745028. Of stuur een app naar: 06-18217788
Of stap gewoon het B+B kantoor binnen aan de Varsenerstraat 10. Je bent van harte welkom!

‘Vandaag inschrijven is morgen aan het werk’

B+B Personeelsdiensten Ommen
Varsenerstraat 10
Ommen

www.benbpersoneelsdiensten.nl

Lees ook

Marijn de Vries nieuwe toezichthouder bij RTV Oost

REGIO – De Raad van Toezicht van RTV Oost heeft Marijn de Vries (42j) per …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.