Home / / Werkzaamheden Rijkswaterstaat

Werkzaamheden Rijkswaterstaat

OMMEN – Rijkswaterstaat voert voorbereidende werkzaamheden uit in het kader van het groot onderhoud aan de N48.

In verband met deze werkzaamheden is de N48 tussen de Rotonde Ommen (N48/N36) en Balkbrug-Dedemsvaart (N377) afgesloten voor verkeer op 8 en 9 maart 2021 tussen 20.00 uur en 6.00 uur. Met deze voorbereidingen zorgt Rijkswaterstaat er voor dat het later geplande groot onderhoud aan het wegdek, de geleiderails en detectielussen, snel en veilig kan worden afgerond.

Afsluiting

De N48 tussen de rotonde Ommen (N48/N36) en Balkbrug-Dedemsvaart (N377) is 2 nachten afgesloten op 8 en 9 maart 2021 tussen 20.00 uur en 6.00 uur. De omleidingsroutes worden aangegeven met informatieborden langs de weg. Weggebruikers dienen rekening te houden met een extra reistijd van 15 minuten. Kijk voor meer informatie op de website.

Lees ook

Het Boek van de Week

De vader van de Britse Christa Geering heeft een oorlogstrauma opgelopen. Tijdens WOI heeft hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.