Home / / Vechtdal Brouwerij zoekt deelbestelauto

Vechtdal Brouwerij zoekt deelbestelauto

DALFSEN – Stichting Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij in Dalfsen is op zoek naar een kleine bestelauto voor het bezorgen van bier in het Vechtdal. Het gaat om de bezorging van bier aan horeca, slijters en winkels op enkele dagdelen per week.

Momenteel wordt dit gedaan met de bakfiets door Stichting Joris Bezorgt. “Wellicht zijn er ondernemers of organisaties in Dalfsen die tegen een vergoeding voor een paar dagdelen per week een kleine bestelauto ter beschikking willen stellen. De voorkeur gaat uit naar een duurzame auto. Wij willen daarnaast onderzoeken of er een samenwerking uit voort kan vloeien”, aldus Stichting Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij.

Stichting Joris Bezorgt werkt aan dit onderzoek mee. Het initiatief is geïnspireerd op de duurzame dorpsdeelauto in Hoonhorst. Mail voor meer informatie naar Wim Holsappel, bestuurslid Vechtdal Brouwerij, e-mail: whols54@gmail.com.

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.