Home / / Uitbreiding ZGR Brugstede Lemelerveld

Uitbreiding ZGR Brugstede Lemelerveld

DALFSEN/LEMELERVELD – Vechtdal Wonen, ZGR en de gemeente Dalfsen hebben plannen gemaakt om woonzorglocatie ZGR Brugstede in Lemelerveld uit te breiden.

De afgelopen jaren is ZGR Brugstede in Lemelerveld uitgegroeid tot een geliefde woon- en ontmoetingsplek in het hart van Lemelerveld. Al sinds de start van het zorgcomplex is er gesproken en nagedacht over een uitbreiding. Om te voldoen aan de toenemende zorgvraag, heeft Vechtdal Wonen samen met ZGR en de gemeente hiervoor de eerste plannen gemaakt. Een onderdeel van de voorbereidingen op de realisatie van de uitbreiding is dat het bestemmingsplan gewijzigd moet worden van wonen naar zorg. Dit principebesluit is akkoord bevonden in het college van B&W.

Planning

Na dit akkoord kunnen de plannen verder uitgewerkt worden. De uitbreiding van ZGR Brugstede staat echter nog in haar kinderschoenen. Komend jaar zal in het teken staat van de uitwerking van het ontwerp en het vaststellen van de planning.

Lees ook

Het Boek van de Week

De vader van de Britse Christa Geering heeft een oorlogstrauma opgelopen. Tijdens WOI heeft hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.