Home / / S.V. Nieuwleusen helpt Stichting Hand in Hand

S.V. Nieuwleusen helpt Stichting Hand in Hand

NIEUWLEUSEN – Afgelopen zaterdag staken spelers en kaderleden van het 1e elftal, bestuursleden en leden van de sponsorcommissie van sportverenigingen Nieuwleusen de handen uit de mouwen voor het goede doel.

Bij hoofdsponsor Autobedrijf Zieleman werden maar liefst 175 auto’s gewassen. Door een rooster samen te stellen, kon iedereen zich een uur uitleven in de wasstraat. Al voor 8.30 uur kwamen de eerste auto’s aanrijden. Ook RTV Oost was al van de partij voor een interview met Wilco Zieleman van autobedrijf Zieleman en Hendrik Jan Huzen van de sponsorcommissie.

Veel automobilisten wilden hun voertuig weer vrij hebben van het strooizout en Saharazand. In totaal zijn er 175 auto’s gewassen. De sfeer was prima en Wilco en André Zieleman waren uitstekende gastheren. S.V. Nieuwleusen waardeerde dit met enkele mooie bossen bloemen. De opbrengst komt volledig ten goede aan de Stichting Hand in Hand en S.V. Nieuwleusen. Doordat in 2020 het Hand in Hand voetbaltoernooi door corona niet door kon gaan, werd er voor deze stichting gekozen. Hand in Hand heeft als doelstelling gehandicapte inwoners, langdurig zieken en ernstig zieken in Nieuwleusen en omgeving een steuntje in de rug te geven. Ook bieden zij hulp wanneer de officiële instanties dit niet kunnen geven. S.V. Nieuwleusen bedankt hoofdsponsor Autobedrijf Zieleman voor de mooie samenwerking en wenst Wilco en André een goed verkoop- en reparatiejaar toe.

Foto: S.V. Nieuwleusen

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.