Home / / Paasactie seniorenbond Ommen

Paasactie seniorenbond Ommen

OMMEN – Omdat het bestuur van de seniorenbond KBO-PCOB in Ommen graag de traditie van de paasbrunch voor de leden wil voortzetten, is er binnen de coronaregels een alternatief bedacht in de vorm van een verrassingsactie.

De vrijwilligers die normaal gesproken het magazine en de nieuwsbrief bezorgen, brengen nu op de donderdag voor Pasen bij alle 380 leden een verrassingstasje. Deze is gevuld met een paasgroet en allerlei lekkernijen waarmee de leden een lunch kunnen bereiden.
Tevens wordt er een paasviering met muziek en meditatie uitgezonden via Vechtdal Leeft TV. De viering wordt geleid door Marjan van der Bent, voorzitter van de KBO-PCOB Ommen. De uitzending vindt plaats op donderdag 1 april, Goede Vrijdag 2 april en op zaterdag 3 april om 11.00 uur. Het is voor iedereen te volgen via de televisie (KPN en Telfort kanaal 1413, Ziggo kanaal 43, Solcon kanaal 809). Vrijwilligers van Vechtdal Leeft verzorgen de opname.
Het bestuur betreurt het dat fysieke ontmoetingen nog steeds niet mogelijk zijn, maar ze hoopt op deze wijze toch de onderlinge band te kunnen behouden. De bestuursleden hopen in september weer van start te kunnen gaan met de bijeenkomsten.

De KBO-PCOB Ommen is een afdeling met actieve senioren. Normaal gesproken zijn er maandelijkse bijeenkomsten met een interessante spreker uit de wereld van de zorg, religie, politiek of cultuur. Gemiddeld zijn er 75 of meer bezoekers. Het werk wordt gedaan vanuit de christelijke inspiratie en men staat open voor leden uit de breedte van de protestantse en rooms-katholieke traditie. Ook wordt ingezet op belangenbehartiging voor senioren en wordt er aansluiting gezocht bij initiatieven op dit gebied in de Ommer samenleving. Belangstellenden zijn altijd welkom. Bestuursleden Ria Kremer en Elly Schrijver verzorgen de verrassingsactie

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.