Home / / Nieuwe bestuursleden Toerclub Dalfsen

Nieuwe bestuursleden Toerclub Dalfsen

DALFSEN – Normaal vindt de wisseling van bestuursleden altijd plaats tijdens een Algemene Leden vergadering die bij iedere vereniging jaarlijks wordt gehouden. Door de coronarestricties kon dat dit jaar bij Tourclub Dalfsen niet doorgaan.

Even werd nog overwogen om een digitale vergadering te houden, maar bij een vereniging met circa 250 actieve leden bleek dit een hele uitdaging. Gekozen werd daarom voor een stemming over de voorgestelde kandidaten via de email. Voorzitter Rob Kleiss heeft na een voorzitterschap van vijf jaar zijn functie overgedragen aan Sjoerd Hofstee. Hofstee is al jaren lid van de vereniging en een actief fietser en schaatser. Daarnaast is hij nauw betrokken bij diverse activiteiten binnen de Toerclub Dalfsen. De betrokkenheid van Hofstee bij de vereniging is groot en hij kent de vereniging goed. Ook bestuurslid Danny Kleinlugtenbeld was na ruim zes jaar aftredend. Binnen het bestuur hield hij zich vooral bezig met de coördinatie en communicatie van de Toer- en Activiteitencommissies. Kleinlugtenbeld wordt opgevolgd door Huub Braam. Ook een betrokken lid en vooral een fanatiek sportfietser. Deze ambitie sluit naadloos aan bij de taken om coördinerend te zijn voor de Toer- en Activiteiten commissies.

Lees ook

Rosengaerde en Saam Welzijn bundelen hun krachten

DALFSEN – Woonzorgcentrum Rosengaerde en Saam Welzijn slaan figuurlijk de handen ineen. De twee Dalfser …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.