Home / / Nieuw in Ommen: B+B Personeelsdiensten
.

Nieuw in Ommen: B+B Personeelsdiensten

(Advertorial)

Vandaag inschrijven is morgen aan het werk

OMMEN – Detacheringsbureau B+B Personeelsdiensten heeft een nieuwe vestiging: B+B Personeelsdiensten Ommen. Vanaf 1 maart gaan Marco Lindenholz en Dick Lindeboom starten vanuit het geheel verbouwde kantoor aan de Varsenerstraat 10. Hiermee is de vierde vestiging van B+B een feit. Met bijna twintig jaar gezamenlijke ervaring, zitten er twee ervaren mannen in het kantoor aan de Varsenerstraat.

Al in 2004 begon B + B Personeelsdiensten in Rouveen. De huidige eigenaren Jan Bloemhof en Bert Bloemert (de twee B’s) zagen dat de jongens die op de boerderijen in Staphorst/Rouveen werkten niet voldoende werk hadden om de week mee te vullen. B + B Personeelsdiensten werd opgericht om hen te koppelen aan opdrachtgevers in de regio. Daar er zo veel vraag was naar B+B medewerkers werd al snel uitgebreid naar Genemuiden (2007) en Meppel (2010).

Langdurige relatie

B + B Personeelsdiensten streeft naar langdurige relaties met zowel de medewerkers als met haar klanten. “We leveren medewerkers met twee rechterhanden en een G.B.V., (Gezond Boeren Verstand) die alle voorkomende klussen uitvoeren voor diverse bedrijven. Denk hierbij aan o.a. de bouw, industrie, infrasector, productie, schoonmaak, groenvoorziening of recreatiesector”, vertelt Marco Lindenholz.

B+B werkt mee

Bedrijven kunnen B+B 24 uur per dag bereiken voor de meest uiteenlopende klussen vanaf 1 dag. Dick Lindeboom: “We geloven in B+B medewerkers die flexibel inzetbaar zijn. Arbeid is duur, Als er geen werk is, dan heeft de klant geen kosten, dus meer rendement.”

Uniek

“Wat wil je, wat kun je en wil je graag aan het werk? Dan hebben wij werk voor je”, vertellen Marco en Dick eensgezind. “Deze eigenschappen vinden we belangrijker dan diploma’s. Natuurlijk heb je specifieke kwaliteiten nodig, maar het begint met een goede werkhouding. Daarop selecteren wij en daarvoor kloppen bedrijven bij ons aan. Voor deze klussen zijn we continu medewerkers nodig.”

Nieuwe uitdaging

Wil jij een betere, andere baan en een nieuwe uitdaging? Wij bieden meer vastigheid en gevarieerd werken? Ben jij student en wil je een bijbaan. Bij ons kun je goed verdienen. Wij hebben werk voor jou ook als je 1 dag in de week beschikbaar bent

Spreekt jou dit aan? Onderneem actie!

We bespreken samen met jou de mogelijkheden. Neem contact op met Marco en Dick, bereikbaar op telefoonnummer 0529-745028. Of stap binnen bij ons B+B kantoor aan de Varsenerstraat 10. De koffie en thee staan klaar. Je bent van harte welkom!

Vandaag inschrijven is morgen aan het werk.

B+B Personeelsdiensten Ommen
Varsenerstraat 10
Ommen
T. 0529-745028
Whats app 06-18671615

www.benbpersoneelsdiensten.nl

Marco

Dick

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.