Home / / Meedoen met de PUBQuiz van OVC ’21

Meedoen met de PUBQuiz van OVC ’21

OMMEN – Het coronavirus zit OVC ’21 behoorlijk dwars, niet alleen werden de voetbalactiviteiten stilgelegd, ook door verschillende bezigheden rond de komende eeuwviering ging een vette streep.

Zo was er geen snertloop en nieuwjaarsreceptie, het Fifa-21 toernooi werd afgelast en ook de rockavond bij sponsor de Herberg en het Walking Football evenement vond geen doorgang. Wat wel doorging was het kiezen van een uniek OVC ’21 biertje, met inachtneming van coronarestricties.
Ook de PUBQuiz welke gepland staat op zaterdag 13 maart gaat in aangepaste vorm door. Niet in clubhuis De Spil, maar live online, onder leiding van quizmaster Niek Kleinheerenbrink. Meedoen kan met het hele gezin en kost een tientje. Naast een leuk vragenuurtje over allerlei onderwerpen mogen de deelnemers een weelderig gevuld borrelplankje met het logo van de club ophalen vanaf clubgebouw De Spil. Als de hapjes op zijn, blijft een prachtig collectors-item als aandenken over. Opgave uiterlijk donderdag 11 maart 18.00 uur, via 06-12646467 (Niek Kleinheerenbrink). Iedereen die OVC ’21 een warm hart toedraagt mag zich opgeven.

Mijlpaal

Andere evenementen die in het kader van de eeuwviering op programma staan en nog niet zijn afgelast zijn de forumavond op donderdag 1 april, met als gasten Dick Lukkien, hoofdtrainer van FC Emmen, de onlangs bij PEC Zwolle op non-actief gezette coach John Stegeman en Jan Smit, voorheen bestuurder van Heracles en tegenwoordig beleidsbepaler bij de voetbalbond. Verder staan er diverse toernooien, feesten en evenementen op de kalender, allemaal in het kader van OVC ’21 100 jaar, een mijlpaal welke op 19 april aanstaande wordt bereikt.

www.ovc21.nl

Tekst: Willem Lampe

De forumavonden van OVC ’21 zijn altijd druk bezochte meetings. Op de foto Ron Jans, huidig trainer FC Twente en clubicoon Sander Schuldink

Lees ook

Het Boek van de Week

De vader van de Britse Christa Geering heeft een oorlogstrauma opgelopen. Tijdens WOI heeft hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.