Home / / LPO: achterstallig onderhoud – verlichting

LPO: achterstallig onderhoud – verlichting

OMMEN – De LPO houdt de vinger aan de pols als het om achterstallig onderhoud gaat. De partij is benieuwd naar het beleid omtrent de verlichting in Ommen en zal hier schriftelijke vragen over stellen.

De lokale partij constateerde onlangs tijdens een wandeling door het Kobesplantsoen, dat er meer dan 30 lantaarnpalen stonden die niet verlicht waren. “Het was zoeken om de wandelpaden te vinden, we vinden dit erg gevaarlijk: voordat je het weet lig je in de vijver of mis je het bruggetje. Er is zelfs een lantaarnpaal waar geen kap op zit”, aldus de LPO.
De partij heeft hier melding van gemaakt en de lantaarnpalen branden inmiddels weer. “Ga je er echt op letten dan geeft het verlichtingsbeleid een wisselend beeld. Dan branden de lampen niet langs de Varsenerdijk, dan weer niet bij de Vechtbrug. En ook aan de Kievitstraat laat de verlichting te wensen over. Bij de oude HEMA en het tankstation bij de brug, treffen we ook een paar niet werkende palen aan. De hiaten in de verlichting zijn niet alleen ons opgevallen, we krijgen ook meldingen van inwoners over dit onderwerp. Ons bereikte bijvoorbeeld de vraag om verlichting aan te leggen langs het wandelpad van Liezenstraat richting Ds. Laurentiusstraat in Beerzerveld”, zegt de LPO.
De partij vraagt inwoners om het achterstallige onderhoud in Ommen of in het buitengebied bij hen te melden. Er kan gemaild worden naar: fractielpo@gmail.com of er kan contact worden opgenomen met raadslid Gerard Hemmink via tel. 06-34348700. De LPO wil alle problemen in kaart brengen en zorgen voor een goede oplossing.

Lees ook

Rosengaerde en Saam Welzijn bundelen hun krachten

DALFSEN – Woonzorgcentrum Rosengaerde en Saam Welzijn slaan figuurlijk de handen ineen. De twee Dalfser …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.