Home / / Kulturhus de Spil zet in op sportief programma-aanbod

Kulturhus de Spil zet in op sportief programma-aanbod

NIEUWLEUSEN – Ondanks de beperkende maatregelen, slaan de partners Saam Welzijn, Kulturhus de Spil, Agnieten College en Bibliotheek Dalfsen/Nieuwleusen de handen ineen.

Samen zijn zij voor de maand maart tot een sportieve programmering gekomen, waar kinderen kosteloos aan deel kunnen nemen. Zo wordt er iedere vrijdagmiddag in maart een sportieve activiteit gepresenteerd op het buitenplein nabij Kulturhus de Spil. “Als we niet binnen kunnen programmeren dan gaan we naar buiten”, aldus Stefan Keijzer. “Het is fijn dat we er met elkaar toch voor kunnen zorgen dat de kinderen in Nieuwleusen elkaar op een veilige wijze kunnen ontmoeten.”

In de periode maart kunnen kinderen diverse clinics bijwonen, zoals een freerunning clinic, (inline) skaten, openlucht streetdancen of archery tag/lasergamen. Aanmelden is noodzakelijk en kan sinds 2 maart via

www.dalfsenbeweegt.nl

Lees ook

Ommen-zuid komt met 235 steunbetuigingen

‘Een ideale oplossing bestaat niet’ OMMEN – “Een oplossing die iedereen tevreden stelt, bestaat helaas …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.