Home / / Koop een suikerbrood en steun Scouting Dalfsen

Koop een suikerbrood en steun Scouting Dalfsen

DALFSEN – Helaas zet Scouting Dalfsen dit jaar met moederdag géén bloemetjes buiten. Maar lekkere paasbroden van bakkerij Van der Most verkopen doen ze wel.

De scouting heeft een zwaar jaar achter de rug. De opkomsten vielen grotendeels stil en de vaste acties stopten volledig. Juist daar is deze club grotendeels van afhankelijk. Het is voor de club en het dorp belangrijk om alle kinderen de scoutingervaring te blijven bieden de komende jaren. U kunt Scouting Dalfsen helpen door voor 5 euro een suikerbrood te kopen. Vanwege corona gaat dat volledig digitaal. Kijk op www.scoutingdalfsen.nl/suikerbrood of scan de QR code voor het bestelformulier. Dat kan t/m 20 maart! De verkoop is voor Dalfsen, Hoonhorst en Oudleusen en de broden worden thuisbezorgd. Helpt u de Scouting mee? Namens alle scouts heel erg bedankt en alvast eet smakelijk!

Lees ook

Ommen-zuid komt met 235 steunbetuigingen

‘Een ideale oplossing bestaat niet’ OMMEN – “Een oplossing die iedereen tevreden stelt, bestaat helaas …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.