Home / / Knapzak uitgereikt aan partner Countus

Knapzak uitgereikt aan partner Countus

REGIO – Deze week heeft Vechtdal Boert Bewust het partnerschapbordje overhandigd aan hun gouden sponsor Countus.

Dhr. Cees van Klinken en later Dhr. Wiebe Geurts kantoordirecteuren van Countus namen het partnerbordje in ontvangst door het uit de knapzak te halen die aangeboden werd door Ruth van der Haar, coördinator van Vechtdal Boert Bewust. In een knapzak zit normaliter voedsel voor de mensen die op reis gaan. Dit keer zaten er als het ware de deelnemers van Vechtdal Boert Bewust in die ons voedsel produceren. Vechtdal Boert Bewust is blij dat Countus zich als partner aan hen verbindt.

Verbinding

Countus helpt Vechtdal Boert Bewust om (online) activiteiten te kunnen organiseren die zorgen voor de verbinding tussen boeren en tuinders met de burgers in het Vechtdal. “Het is belangrijk dat boeren en tuinders de mogelijkheid krijgen om de dialoog aan te gaan met de burgers. Hierdoor kunnen ze uitleggen wat er op het boerenbedrijf gebeurt en waarom er bepaalde keuzes gemaakt worden. Maar ook dat ze openstaan voor ideeën van anderen. Hier willen we graag aan bijdragen”, aldus dhr. Wiebe Geurts.

www.vechtdalboertbewust.nl

Lees ook

Het Boek van de Week

De vader van de Britse Christa Geering heeft een oorlogstrauma opgelopen. Tijdens WOI heeft hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.