Home / / Kledingbank Nieuwleusen is weer open

Kledingbank Nieuwleusen is weer open

NIEUWLEUSEN – Nadat de regering heeft bepaald dat essentiële winkels weer open mogen, heeft de Kledingbank Nieuwleusen de deuren weer geopend.

Inwoners van Nieuwleusen en omgeving kunnen hier op vaste uitgiftetijden terecht om kleding op te halen. Een mooi moment om de wintergarderobe op te bergen en de voorjaarscollectie tevoorschijn te toveren. De Kledingbank is blij dat ze weer van dienst kan zijn met mooie, tweedehands kleding. “We hadden veel mooie kleding binnengekregen en gesorteerd, alleen konden we het door de laatste coronaperiode helaas niet aan onze klanten geven. Gelukkig kan dat nu wel weer”, zegt Femmy Stolte van de Kledingbank Nieuwleusen. Stolte merkt dat de mensen de Kledingbank ook hebben gemist. Kinderen zijn toe aan een volgende kledingmaat of de schoenen zijn nodig aan vervanging toe.

De Kledingbank Nieuwleusen heeft kleding, schoenen en accessoires voor dames, heren, kinderen en baby’s. Ook keukengoed en bed- en badtextiel is er verkrijgbaar voor mensen die het zelf niet kunnen betalen. De Kledingbank werkt volgens hetzelfde principe als de Voedselbank.
Tweedehands kleding kan ook weer worden ingeleverd bij de Kledingbank. De grote, grijze container met groene deksel staat voor de deur aan de Grote Markt (naast Berdien Bloemen). De kleding dient schoon en heel te zijn. Lompen kunnen helaas niet meer worden ingeleverd.

Lees ook

Het Boek van de Week

De vader van de Britse Christa Geering heeft een oorlogstrauma opgelopen. Tijdens WOI heeft hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.