Home / / Kerken Protestantse Gemeente in Dalfsen weer beperkt open

Kerken Protestantse Gemeente in Dalfsen weer beperkt open

DALFSEN – De kerkenraad van de Protestantse Gemeente in Dalfsen heeft besloten beide kerken met ingang van zondag 4 april weer beperkt (met 30 personen excl. medewerkers) open te stellen voor bezoekers.

Diegene die zich heeft aangemeld bij het reserveringssysteem ontvangt een uitnodigingsmail. Het is belangrijk dat de aanmelder hier zo snel mogelijk op reageert. Indien men aangeeft toch niet te komen, dan ontvangt de volgende op de wachtlijst een uitnodiging. Bij een snelle doorloop krijgen meer mensen de kans om naar de kerk te gaan.
Leden die een taak in de kerk hebben, hoeven zich niet op te geven. Komt men tijdelijk niet in de kerk en is er wel een profiel aangemaakt, dan kan deze geblokkeerd worden. Ook zo krijgen meer mensen de kans om naar de kerk te gaan. Aanmelden via het reserveringssysteem is mogelijk via: www.app.kerktijd.nl, vervolgens kan een profiel aangemaakt worden. Een instructie hierover staat op de website van pgdalfsen.

www.pgdalfsen.nl

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.