Home / / JUMBO Ommen wordt in volledig nieuwe jas gestoken

JUMBO Ommen wordt in volledig nieuwe jas gestoken

(Advertorial)

Op woensdag 17 maart verwelkomt Jumbo opnieuw haar klanten

OMMEN – De Jumbo winkel aan Markt 22-24 in Ommen krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Onder leiding van ondernemers Eric Epskamp en Ronald Heemskerk, wordt de indeling van de winkel ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden.

Daarnaast krijgt de winkel een moderner en duurzamer karakter en is er nog meer aandacht voor verse producten. De winkel sloot op dinsdag 23 februari tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 17 maart kunnen inwoners van Ommen en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.
Alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een appeltaart (deze actie is geldig tot en met zondag 21 maart). Ondernemer Eric Epskamp vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.500 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Een modern jasje

Sinds oktober 2012 zijn Eric Epskamp en Ronald Heemskerk de trotse eigenaren van de Jumbo aan de Markt in Ommen. Nu, ruim 8 jaar later, is het tijd voor vernieuwing van de winkel. Epskamp: “Aan alle medewerkers en klanten hebben we gevraagd om mee te denken over de nieuwe winkel en iedereen heeft zijn ideeën kunnen spuien; dat heeft geleid tot een prachtige winkel waar we supertrots op zijn!”
De hele winkel ondergaat een transformatie om aan de eisen van de moderne tijd te voldoen. Zo wordt uitgebreid aandacht besteed aan duurzaamheid. Koel- en vriesinstallaties worden vernieuwd en ook de verlichting wordt vervangen door milieuvriendelijke LED-verlichting. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker met bredere paden, waardoor klanten nog gemakkelijker en veiliger hun weg kunnen vinden. Nog meer vers

In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Zo bereiden Jumbo medewerkers ter plekke verse maaltijden en pizza’s om thuis af te bakken. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en zeevruchten. Ook zullen de schappen worden gevuld met streekproducten, zoals kaas, eieren, brood, zuivel, vleeswaren, vlees, wijnen en bieren. Kassa en Pick Up Point

De winkel beschikt straks over zelfscan- en self checkout kassa’s, waarbij klanten hun boodschappen binnen een handomdraai bij een caissière of zelf kunnen afrekenen. Klanten kunnen hun online bestelde boodschappen ophalen wanneer het hen uitkomt bij het Pick Up Point aan de Varsenerstraat. Ook is het mogelijk dat de boodschappen worden thuisbezorgd.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkels in Den Ham, Dalfsen en Balkbrug.

Lees ook

Dauwtrappen in het Vechtdal

REGIO – Op Hemelvaartsdag is het traditie om voor dag en dauw op te staan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.