Home / / Jumbo Beach Arena opent op 1 april in Dalfsen

Jumbo Beach Arena opent op 1 april in Dalfsen

DALFSEN – Langs het sportveld Gerner fietstend, is de de Beach Arena niet te missen. In de afgelopen weken zijn volop voorbereidingen voor de Arena getroffen en in goed overleg met de gemeente Dalfsen is het nu af.

Niet alleen de handbalmeisjes en dames van Handbal Morrenhof Jansen kunnen vanaf 1 april genieten van de Jumbo Beacharena op het sportpark Gerner. Ook de voetballende jongens en mannen van SVD, ASC en FC Dalfsen kunnen vanaf 1 april gebruik maken van de Beach Arena. Een strandvakantie in eigen land, in eigen dorp zelfs!
Zeker in deze coronatijd waarin buiten sporten een must is omdat binnen sporten niet kan, is dit beachveld een uitkomst voor jeugd en jongeren. Sporten is enorm belangrijk om weerstand op te bouwen en veerkrachtig te blijven. Ronald Kamphuis is blij dat hij juist nu het buitensporten kan aanmoedigen. “Het idee was er al wat langer en is het is gaandeweg steeds belangrijker geworden, het gezamenlijk buiten bewegen is essentieel”, aldus Kamphuis.

Anne-Marie Mosterman (SVD Handbal), Henk Buitenhuis (ASC) en Dirk Mosterman (SVD voetbal) zijn ook zeer content met deze sponsorbijdrage. Annemarie Mosterman: “Het past goed bij het buitenseizoen dat aanbreekt en de toenemende populariteit rondom beachhandbal en beachvoetbal. We kunnen ons hart ophalen de komende weken en dat gaan we zeker doen. Buiten sporten en zoveel mogelijk buiten plezier maken, binnen de maatregelen van de lockdown….. Ik hoop dat ik de komende maanden veel sportende jongeren zie in de Jumbo Beacharena als ik over het fietspad langs sportveld Gerner fiets.”

 

Lees ook

Marijn de Vries nieuwe toezichthouder bij RTV Oost

REGIO – De Raad van Toezicht van RTV Oost heeft Marijn de Vries (42j) per …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.