Home / / Joke neemt voor de 2e keer afscheid van Naviva kraamzorg!

Joke neemt voor de 2e keer afscheid van Naviva kraamzorg!

DALFSEN – Eind februari heeft Joke Westerhof-Goldsteen opnieuw afscheid genomen van Naviva kraamzorg.

Al in 1971 behaalde Joke haar diploma voor de kraamzorg en zij heeft vele jaren met passie, plezier en bevlogenheid haar werkzaamheden als kraamverzorgster verricht. Veel gezinnen mochten door haar verzorgd en verwend worden in een bijzondere periode in hun leven.
In december 2016 ging Joke met pensioen: lekker rustig aan en veel vrije tijd, dát was de bedoeling. Toch liep dit plan iets anders dan vooraf gedacht: na een paar maanden klopte Naviva weer bij Joke aan. Ze hadden haar hard nodig want er zouden vele baby’s’ geboren worden.
Joke twijfelde niet lang, al met al zou ze nog vier prachtige jaren met hart en ziel als kraamverzorgster werken. Voor Joke zelf waren het prachtige ‘bonusjaren’. Maar nu gaat ze definitief Naviva en haar kraamzorgteam in Dalfsen verlaten. Haar collega’s wensen Joke een heerlijke tijd toe, genietend van haar welverdiende pensioen!

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.