Home / / Jaarlijkse eieractie Energy weer van start

Jaarlijkse eieractie Energy weer van start

OMMEN – Zo vlak voor de Pasen start Energy weer de jaarlijkse eieractie. Sinds 1 maart gaan de leden met een bestellijst bij, familie, vrienden, kennissen, buurtgenoten langs om de bestelling van de kakelverse eieren te noteren.

De vereniging hoopt dat er veel eieren verkocht worden, zodat ze weer kunnen investeren in materialen voor de gymvereniging. Belangstellenden die één of meer doosjes eieren willen en meteen de gymvereniging willen steunen, kunnen ook rechtstreeks bestellen bij Energy Ommen. Tussen 15 t/m 18 maart is er de gelegenheid om de bestelling(en) per mail door te geven aan: info@energy-ommen.nl. Dit geldt zowel voor leden als voor andere geïnteresseerden. Belangrijk is om naam, adres en het aantal gewenste doosjes eieren door te geven. De bestelde eieren kunnen op twee momenten opgehaald worden. I.v.m. met de huidige coronamaatregelen zal dit buiten bij sporthal de Slaghen zijn (Slaghenweg 3) op: vrijdagavond 26 maart van 18.00 uur tot 19.00 uur of op zaterdagochtend 27 maart van 10.00 uur tot 12.00 uur. Ook is er tijdens de twee ophaalmomenten de gelegenheid voor losse verkoop, maar ‘op is op’. Zijn de eieren besteld bij een lid van Energy, dan zorgt deze ervoor dat de bestelling bij u terecht komt.

Lees ook

Het Boek van de Week

De vader van de Britse Christa Geering heeft een oorlogstrauma opgelopen. Tijdens WOI heeft hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.