Home / / Inzamelingsactie Douwe Egberts punten groot succes

Inzamelingsactie Douwe Egberts punten groot succes

DALFSEN/OMMEN – Begin december ging de landelijke DE-actie van de Lionsclub weer van start. Ook Lionsclub Ommen Dalfsen heeft zich met vele bewoners in de regio ingezet om zoveel mogelijk DE waardepunten te verzamelen voor de Voedselbank Dalfsen/Nieuwleusen en Ommen/Hardenberg.

AH Dalfsen, Jumbo Ommen en Plus Nieuwleusen waren bereid om de verzamelboxen te plaatsen in hun supermarkt. Voor 500 waardepunten schenkt DE een pak roodmerk koffie aan de mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Douwe Egberts stelt zich ruimhartig op en vermeerdert de waarde van de ingeleverde punten met 15%.

In februari zijn de verzamelen boxen omgekiept en zijn de punten geteld. Er is massaal ingeleverd en de totaalscore van de DE punten was dan ook hoger dan ooit. Er zijn 616.310 punten ingeleverd. Daardoor gaan er 1.233 pakken koffie naar de Voedselbank. Deze fantastische opbrengst is in ontvangst genomen door de dames van de Voedselbank. Zij zullen zorgen dat de pakken roodmerk bij de mensen die het hard nodig hebben terechtkomen. Een geslaagde actie die komend jaar zeker weer herhaald gaat worden. De Lionsclub Ommen- Dalfsen zal tijdig aankondigen waar deze punten kunnen worden ingeleverd.

Lees ook

Het Boek van de Week

De vader van de Britse Christa Geering heeft een oorlogstrauma opgelopen. Tijdens WOI heeft hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.