Home / Uncategorized / Inzameling Leger des Heils

Inzameling Leger des Heils

DALFSEN – Kleding, schoenen en vodden voor het Leger des Heils kunnen op donderdag 25 maart gebracht worden bij F. Wennemars aan de Schoolstraat 8 in Dalfsen (0529- 433017). De inzameling wordt op iedere laatste donderdag van de maand gehouden, met uitzondering van de maanden juli en december. Er wordt vriendelijk verzocht alles te brengen in dichtgebonden zakken en/of dozen. Wanneer de kleding schoon en opgevouwen is, kan het Leger des Heils er meer mee doen.

Lees ook

De oproep om te relschoppen in Ommen wordt breed gedeeld onder jongeren

OMMEN – Het Vechtdalcollege laat weten dat hen het bericht heeft bereikt dat jongeren via …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.