Home / / Impact coronacrisis op gezondheid

Impact coronacrisis op gezondheid

REGIO – GGD IJsselland doet onderzoek naar het effect van de coronacrisis op de psychosociale gezondheid van mensen die in economisch opzicht door de crisis worden getroffen.

Epidemioloog Rilana Wessel van GGD IJsselland vertelt: “Slapeloze nachten door een dalende omzet. Zorgen over het mogelijk kwijtraken van je baan of eindeloos gepieker omdat je geen nieuwe baan kunt vinden. Het zijn zomaar een paar situaties die van toepassing kunnen zijn. We roepen inwoners van de regio IJsselland waarvoor dit geldt op om deel te nemen aan dit onderzoek.”

Resultaten

Met dit onderzoek wil GGD IJsselland meer inzicht krijgen in deze gevolgen van de crisis. Aan de hand daarvan worden er adviezen gegeven aan gemeenten, instanties en professionals over wat er nodig is om de groep mensen die economisch getroffen zijn tijdens en na afloop van de crisis zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.
Woon je in de regio IJsselland en ben je economisch getroffen door de coronacrisis? Vul dan de vragenlijst in via de website van GGD IJsselland. Het onderzoek is in te vullen tot en met 31 maart 2021.

www.ggdijsselland.nl

Lees ook

Rosengaerde en Saam Welzijn bundelen hun krachten

DALFSEN – Woonzorgcentrum Rosengaerde en Saam Welzijn slaan figuurlijk de handen ineen. De twee Dalfser …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.