Home / / Hulp bij invullen donorregister

Hulp bij invullen donorregister

DALFSEN – Sinds1 juli 2020 geldt de nieuwe donorwet. Iedereen kan registreren wat hij of zij wil. Voor inwoners met vragen over de registratie biedt het Infopunt hulp.

In de maand maart zijn er workshops in Nieuwleusen, Dalfsen en Lemelerveld. Daarnaast biedt het Infopunt persoonlijke hulp op maat. Op de website van de bibliotheek is informatie over donorregistratie te vinden. Daarnaast is er de mogelijkheid om eerst zelf te oefenen. Kijk ook op www.bibliotheekdalfsen.nl/ontdek-de-bieb.
Onder voorbehoud van de coronalockdown zijn er drie bijeenkomsten over het invullen van het donorregister. In de Mozaïek in Lemelerveld is dit op woensdag 10 maart van 14.00 tot 15.00 uur. In de Spil in Nieuwleusen op donderdag 11 maart van 14.00 tot 15.00 uur en in de Trefkoele+ in Dalfsen op donderdag 11 maart van 15.30 tot 16.30 uur. Aanmelden kan telefonisch bij het Infopunt op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur op nummer 0529- 793013 of via de website van de bibliotheek bij ‘Activiteiten’. Telefonische hulp bij het invullen van het donorregister is ook mogelijk via het Infopunt.

Lees ook

Rosengaerde en Saam Welzijn bundelen hun krachten

DALFSEN – Woonzorgcentrum Rosengaerde en Saam Welzijn slaan figuurlijk de handen ineen. De twee Dalfser …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.