Home / / Extra mogelijkheden om boeken te lenen

Extra mogelijkheden om boeken te lenen

DALFSEN – Sinds afgelopen maandag zijn er een aantal extra mogelijkheden om boeken te lenen bij de bibliotheek in Dalfsen, Nieuwleusen, Lemelerveld en Oudleusen.

Openingstijden

*In Dalfsen en Nieuwleusen kunnen sinds 15 maart gereserveerde boeken afgehaald en ingeleverd worden op maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur.
*In Lemelerveld is het sinds 15 maart mogelijk om gereserveerde boeken af te halen en in te leveren op maandag en woensdag tussen14.00 tot 17.00 uur.
*In Oudleusen kunnen gereserveerde boeken afgehaald en ingeleverd worden op dinsdag en donderdag tussen 14.00 tot 16.00 uur.

Langskomen op afspraak

Omdat het lastig kan zijn een boek uit te kiezen op internet, kan er een afspraak gemaakt worden om langs te komen in de vestigingen Dalfsen en Nieuwleusen. Voor Dalfsen kunnen leden mailen naar: info@bibliotheekdalfsen.nl of bellen naar: 432413. Voor Nieuwleusen kan gemaild worden naar: bib.nieuwleusen@bibliotheekdalfsen.nl, of bel naar: 481227. Voor mensen die slecht ter been zijn of die om andere redenen niet naar de bibliotheek kunnen komen, is er de mogelijkheid om de boeken thuis te laten bezorgen.

 

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.