Home / / De Dalfser Oranjevereniging gaat ervoor in de maand april

De Dalfser Oranjevereniging gaat ervoor in de maand april

DALFSEN – In verband met de huidige maatregelen kon de jaarvergadering van de Oranjevereniging Dalfsen niet doorgaan. Daarom blikt de vereniging terug op het afgelopen seizoen.

Tot begin maart 2020 was iedereen vol goede moed. De tent was geregeld, de sponsoren rond en de eerste versie van de vergunning was besproken. Echter korte tijd later gingen de scholen dicht en moest alles gecanceld worden. Een domper, niet alleen voor het bestuur maar voor geheel Dalfsen. Op de valreep kon de vereniging toch het één en ander regelen. Zo werd de Rosengaerde voorzien van een traktatie op Koningsdag, hebben zij zelf enkele filmpjes gemaakt en zijn de inwoners opgeroepen spelletjes te doen in huiselijke kring. Dit werd een groot succes. Het liet de vereniging zien dat ook de inwoners van Dalfsen de feestweek erg misten.
Ook de lampionnenoptocht afgelopen december kon niet doorgaan. In plaats hiervan werd aan alle kinderen gevraagd een waxinelichtje te versieren om de ouderen een beetje warmte te geven. Hier werd boven verwachting gehoor aan gegeven. Inmiddels is de Oranjevereniging druk bezig met de aankomende feestweek. En met elke persconferentie zitten ze er klaar voor: wat mag er wel? En dat is precies waar zij voor gaan: voor alle activiteiten die wél mogen. Ook al moeten deze hier en daar in een andere vorm worden gegoten.

www.oranjeverenigingdalfsen.nl

Lees ook

Het Boek van de Week

De vader van de Britse Christa Geering heeft een oorlogstrauma opgelopen. Tijdens WOI heeft hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.