Home / / CDA-ers in gesprek met nieuwe Nederlanders

CDA-ers in gesprek met nieuwe Nederlanders

OMMEN – Vrijdag 19 februari was het dag twee van de fietstocht van Piet-Cees van der Wel en Jaap Jonkers, twee kandidaat-Kamerleden van het CDA.

Zij fietsten langs de rivier de Vecht en gingen in gesprek met nieuwe Nederlanders over hun integratie in de samenleving. In Ommen sprak het CDA-duo met het echtpaar Dogan. De familie komt oorspronkelijk uit Oost-Turkije. Ondernemerschap bracht hen naar Ommen, waar een pand vrijkwam dat goed aansloot bij hun ondernemersplan voor hun winkel Silo (stomerij en kledingherstel). Zij vertelden Piet-Cees en Jaap: “Probeer je vak uit te oefenen, leer de taal en ga er gewoon voor.” Die positieve energie stoppen zij al jaren in hun winkel en met veel succes. “Silo is een begrip in Ommen en omstreken en daarmee is de familie Dogan een voorbeeld van succesvol ondernemerschap door enthousiaste en positieve nieuwe Nederlanders”, aldus de CDA-ers.

Lees ook

Het Boek van de Week

De vader van de Britse Christa Geering heeft een oorlogstrauma opgelopen. Tijdens WOI heeft hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.