Home / / Buurtbus Vilsteren rijdt weer vanaf 15 maart

Buurtbus Vilsteren rijdt weer vanaf 15 maart

VILSTEREN – Na bijna een jaar vanwege corona niet gereden te hebben, is Buurtbus Vilsteren vanaf maandagmorgen 15 maart weer op de weg. De bussen zijn nu wit van kleur en dragen de nieuwe naam: buurtRRReis.

Uiteraard houdt Buurtbus Vilsteren zich aan de coronaregels. Technische aanpassingen hebben de bus coronaproof gemaakt en het dragen van mondkapjes is verplicht. Zoals voorheen rijdt de buurtbus alleen op doordeweekse dagen. De buurtbus vertrekt ’s morgens om 7.06 uur (6 minuten eerder dan voorheen). In Lemele kunnen reizigers (met name scholieren) om 7.48 uur instappen. Zo is er een betere aansluiting op het eerste lesuur van het Vechtdal College in Ommen. Kijk voor actuele reistijden op RRReis of op 9292.nl.

www.buurtbusvilsteren.nl

Lees ook

Rosengaerde en Saam Welzijn bundelen hun krachten

DALFSEN – Woonzorgcentrum Rosengaerde en Saam Welzijn slaan figuurlijk de handen ineen. De twee Dalfser …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.