Home / / Boss Obstacle Run Ommen zoekt bouw- en opslaglocatie

Boss Obstacle Run Ommen zoekt bouw- en opslaglocatie

OMMEN – Hoewel het nog niet duidelijk is of de tweede editie van de Boss Obstacle Run op 26 september 2021 doorgaat, zijn de organisatoren achter de schermen druk bezig.

In de afgelopen jaren hebben zij gebruik kunnen maken van een opbouw- en opslaglocatie buiten de gemeente Ommen. Helaas is dat nu niet meer mogelijk. Bovendien is een opbouw- en opslaglocatie in Ommen handiger, vanwege het vervoer van de materialen naar de evenementlocatie.

De organisatie is op zoek naar een opslaglocatie in Ommen waar ze ook kunnen bouwen aan de obstakels. Het gaat hier om de Obstakelrun. Dit zijn obstakels van houten palen, autobanden, ijzerconstructies en andere materialen. Er is een redelijke grote oppervlakte nodig om alles te maken en op te slaan. Het moet ook gaan om een overdekte locatie zodat ze zelf, ook met slecht weer aan de slag kunnen, maar ook waar het geheel droog kan staan als ze wachten op de volgende editie. De club bestaat uit een klein team van zo’n tien personen dat gebruik gaat maken van de locatie. Er zullen niet veel verschillende mensen aanwezig zijn en dientengevolge geeft het weinig overlast.

Kent u of bent u iemand die een locatie heeft of weet tegen een leuke prijs? Heeft u een stukje overdekte opslag op het erf of bijvoorbeeld een leegstaande schuur of garage waar de organisatie gebruik van kan maken? Neem dan contact op per mail via: info@bossobstaclerun.nl ter attentie van Sander Bremmer. Bent u na dit stukje nieuwsgierig geworden naar de Obstakelrun en bent u benieuwd wat het inhoudt? Kijk dan vooral eens op de website

www.bossobstaclerun.nl.

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.