Home / Uncategorized / Berna van Berna’s hairfashion draagt zaak over aan Elle beauty all over

Berna van Berna’s hairfashion draagt zaak over aan Elle beauty all over

(Advertorial)

 OMMEN – Berna Poelarends stopt na 35 jaar werken als ondernemer binnen de kappers -en beauty branche.

10 april aanstaande is het zover. Dan is het de allerlaatste werkdag voor Berna en hangt ze haar kappersschaar aan de wilgen. Ze heeft nadat de kappers dit voorjaar weer open mochten, zes weken lang iedere klant persoonlijk op de hoogte kunnen stellen van dit heugelijke nieuws. Ondanks dat haar keuze niet makkelijk is, is er desondanks toch een prachtige overdracht geregeld voor zowel de klanten als het personeel en zal er op de afwezigheid van Berna na, niet veel veranderen. Berna’s hairfashion blijft tot 31 december gevestigd op de huidige locatie, met de bestaande stylisten Ella en Monique.

Vanaf 1 januari 2022 zal de fusering van o.a. de clientèle rond zijn met Elle beauty all over en bent u als klant welkom aan de Varsenerstraat 61.

Elle beauty all over heeft zich sinds januari 2018 gevestigd in Ommen. De salon heeft in een korte tijd een flinke groei doorgemaakt en het fuseren van de klanten van Berna is een prachtige aanvulling daarop. Daniëlle zal in de periode van fuseren dan zowel bij Elle beauty all over als bij Berna’s hairfashion in de salon’s aanwezig zijn om de overgang in goede banen te leiden. Elle beauty all over verwelkomt straks dan ook graag haar ‘nieuwe’ collega’s met al hun bestaande klanten en gaat ervan uit dat het als een vertrouwde warme jas aan gaat voelen voor de nieuwe klanten.

 

Lees ook

De oproep om te relschoppen in Ommen wordt breed gedeeld onder jongeren

OMMEN – Het Vechtdalcollege laat weten dat hen het bericht heeft bereikt dat jongeren via …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.