Home / / Zorgeloos herstellen en genieten bij Imminkhoeve

Zorgeloos herstellen en genieten bij Imminkhoeve

(Advertorial)

LEMELE – Imminkhoeve in Lemele biedt een plek waar u comfortabel kunt herstellen of revalideren en zorgeloos kunt genieten.

Imminkhoeve is een brug tussen een ziekenhuisopname en de terugkeer naar huis. Patiënten die nog niet volledig zijn hersteld of er nog niet aan toe zijn om naar huis te gaan, krijgen bij Imminkhoeve van een deskundig team de zorg en ondersteuning die ze nodig hebben. Ook voor patiënten die tijdelijk extra zorg nodig hebben of bij wie het thuis even niet meer gaat, kan Imminkhoeve een plek zijn om in alle rust te verblijven.
Daarnaast biedt Imminkhoeve zorgvakanties aan iedereen die extra zorg en aandacht nodig heeft. De accommodatie bevindt zich in een mooie, groene omgeving waar kan worden genoten van een ontspannen verblijf. Voor meer informatie over Imminkhoeve verwijzen wij u graag naar www.imminkhoeve.nl. Voor vragen kan contact worden opgenomen met ons via telefoonnummer 0572 – 331 284 of info@imminkhoeve.nl.

Lees ook

Consultatie verkeersstructuur Ommen half maart van start

OMMEN – De komende jaren wordt de verkeersstructuur in en rond het centrum van Ommen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.