Home / / Wandelaars gezocht

Wandelaars gezocht

Saam Welzijn zoekt wandelaars die wandelmaatjes zoeken

NIEUWLEUSEN – In november 2020 is Saam Welzijn gestart met het wandelmaatjesproject. Inmiddels zijn er al ruim 20 wandelaars aan elkaar gekoppeld, maar aanmelden kan nog steeds.

Door de huidige coronamaatregelen zijn we aan huis gekluisterd. Blijven bewegen en sociaal contact blijven houden is ingewikkeld door de lockdown. In het kader van: ‘Wat kan wel in coronatijd?’ is Saam Welzijn van mening dat coronaproof bewegen en coronaproof ontmoeten prima kan tijdens een wandeling! Dit kan met z`n tweeën, in de buitenlucht en op anderhalve meter afstand van elkaar. Dus wil je op een gezellige manier in beweging blijven? Meld je dan aan.

Je kunt bij aanmelding aangeven op welke dagen en hoever je wilt wandelen, of je een hond hebt die graag meewandelt, wat je zoekt in een wandelmaatje, of je eigen vervoer hebt om bijvoorbeeld wat verder weg te kunnen wandelen, etc.

Iedereen die van wandelen houdt kan zich aanmelden. Lijkt het je leuk om andere mensen te ontmoeten en jezelf en/of iemand anders te helpen om op een gezellige manier in beweging te blijven? Bel of mail dan naar Saam Welzijn: info@saamwelzijn.nl/0529-482121.

Lees ook

Telefonisch spreekuur OV

REGIO – Door de aangescherpte maatregelen rondom corona zijn er tijdelijk geen OV-inloopspreekuren. 55-plussers met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.