Home / / Verkiezingskoorts of vandalisme

Verkiezingskoorts of vandalisme

OMMEN – Is het verkiezingskoorts, met de Tweede Kamerverkiezingen in aantocht? Kwajongenswerk is het zeker niet, ook geen verveling, zelfs geen baldadigheid eerder zinloos vandalisme, eigenlijk volslagen idioterie. In woonwijk de Dante is een elektriciteitshuisje beklad met tekens en leuzen. Wat zou de dader doen of zeggen als zijn auto of fiets ongevraagd met verf van teksten werd voorzien? Vast niet aanmoedigen en applaudisseren. Een uiting van kunst of ongenoegen? Oké, sier je eigen huis op als je met de spuitbus aan de slag wil! Wat een laf en zinloos geknoei.

Tekst: Willem Lampe

Lees ook

Nieuwbouw Historisch Museum Ommen in eindfase

OMMEN – Nog even en dan is het Historisch Museum Ommen gereed. Momenteel legt de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.