Home / / Verkiezingscampagne op het Agnieten College in volle gang

Verkiezingscampagne op het Agnieten College in volle gang

NIEUWLEUSEN – Op het Agnieten College Nieuwleusen is de verkiezingscampagne voor de Tweede Kamer in volle gang. Sinds 5 februari is er definitief toestemming om mee te doen en zijn de lijsten met de kandidaten openbaar.

De negen partijen: 1. Groen Links 2. Dier Groen en Milieu 3. VVD 4. S.P. 5. Partij van de Landbouw 6. S.D.P. ( Sociaal Democratische Partij) 7. PvdA 8. PVV 9. D’66, proberen via verschillende campagne-activiteiten aandacht te trekken.

Insta en stickers

De Partij van de Landbouw slaagt daar tot nu toe het beste in. Zij hebben naast een account op Instagram, stickers laten maken. Deze stickers vallen zo in de smaak dat er aanvragen komen vanuit het hele land. De fractie van de Partij van de Landbouw had dit nooit verwacht, maar zijn blij dat ze groeiende zijn. De partij bestaande uit: Tirza Witvos, Iris Oldeman, Amber Gerrits, Sophie Warringa, Dana van der Vegt en Nienke Rumpf, is te vinden op Instagram: @partij.v.d.landbouw. De zes meiden hebben voor een passende slogan gekozen: ‘De landbouw is als een vrouw, je kunt niet zonder’.

In de komende weken, tot de verkiezingen in maart (op school en in het land), worden de negen partijen in campagne en debatten gevolgd.

Lees ook

Ingezonden: ‘Er was eens…. een stadje aan de Vecht’

“Op het eerste gezicht gezellig, knus, gemoedelijk. Ware het niet dat de Vechtkade het stadje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.