Home / / Telefonisch spreekuur OV

Telefonisch spreekuur OV

REGIO – Door de aangescherpte maatregelen rondom corona zijn er tijdelijk geen OV-inloopspreekuren. 55-plussers met vragen over reizen met het openbaar vervoer, kunnen momenteel gebruik maken van het telefonisch spreekuur.

Op vragen als: hoe werkt de 40% korting voor samen reizen, hoe vraag ik een OV-chipkaart aan, of hoe verleng ik mijn abonnement, geven de OV-ambassadeurs antwoord. De ambassadeurs zijn beschikbaar op telefoonnummer: 038 – 303 70 10 van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 tot 12.00 uur. Op dinsdag en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur. En op maandag en woensdagavond tussen18.30 tot 20.00 uur.
www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

Lees ook

Volop genieten tijdens jeugdvoetbaldagen bij S.V. Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Tijdens de voorjaarsvakantie kon de jeugd zich bij S.V. Nieuwleusen afgelopen week naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.