Home / / Sing-in in Grote Kerk

Sing-in in Grote Kerk

DALFSEN – Op zondagavond 21 februari wordt er een Sing-in verzorgd vanuit de Grote Kerk Dalfsen. Dit is een livestream-uitzending via Kerkomroep en Kerkdienstgemist. Op www.pgdalfsen.nl staat een link.
De Sing-in begint om 18.30 uur. Vanaf 18.20 uur kan er worden ingeschakeld. De Sing-in heeft als titel meegekregen ‘Houd afstand – maar God is dichtbij’. Voor de kinderen zijn er ook mooie liederen gekozen. Via de website van de kerk is een kleurplaat te downloaden die tijdens de Sing-in ingekleurd kan worden.
Mirjam Jansen (piano), Jan Kramer (gitaar), Leonardo van Lenthe (viool), Edwin Vetkamp (basgitaar), Floris Meerveld (piano), Margo en Christine van den Brink (piano) verlenen medewerking aan de dienst.
Door de corona-omstandigheden is het niet mogelijk om de Sing-in fysiek bij te wonen in het kerkgebouw. Door thuis te zingen, hoopt de organisatie de verbondenheid te benadrukken. Samen zingen verbindt, ook als je fysiek niet bij elkaar bent. Meer informatie is te verkrijgen via tel.0529-434203.

Lees ook

Nieuwbouw Historisch Museum Ommen in eindfase

OMMEN – Nog even en dan is het Historisch Museum Ommen gereed. Momenteel legt de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.