Home / / SchuldHulpMaatje helpt ook in de coronacrisis

SchuldHulpMaatje helpt ook in de coronacrisis

DALFSEN – Veel mensen raken door de coronacrisis hun werk kwijt. Dat betekent meestal ook een forse achteruitgang in inkomen. Wie dat niet goed kan opvangen, komt al snel in financiële problemen. Veel mensen schamen zich zo daar zo voor, dat ze geen hulp durven te zoeken. Naar die mensen is SchuldHulpMaatje in Dalfsen op zoek.

De vrijwilligers van SchuldHulpMaatje denken mee hoe mensen kunnen rondkomen van een lager inkomen. Ook als er nog geen schulden zijn. Wie al wel betalingsproblemen heeft, kan hulp krijgen van een Maatje om weer uit de financiële problemen te komen. De Maatjes zijn daar speciaal voor opgeleid. En die hulp kost niets.
Al duizenden mensen in Nederland zijn in de afgelopen jaren door een Maatje geholpen om hun geldzorgen weer onder controle te krijgen. Onder normale omstandigheden komt een maatje bij de hulpvrager thuis, maar dat is in deze tijd van corona niet mogelijk. Gelukkig zijn er tal van andere mogelijkheden om contact te houden, zoal bellen, mailen, Whatsapp, een videoverbinding en natuurlijk de papieren post.

Aanmelden voor hulp bij financiële problemen kan via een formulier op www.uitdeschulden.nu of tel. 06-25486316. Coördinator Bernhard neemt dan contact op om een afspraak te maken voor een intakegesprek.

Lees ook

Raad & Recht biedt gratis hulp bij jaarlijkse belastingaangifte

(Advertorial) OMMEN – Het Belastingteam van Raad en Recht biedt ook dit jaar weer gratis …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.