Home / / PB Dalfsen: aandacht voor de Rondweg

PB Dalfsen: aandacht voor de Rondweg

DALFSEN – Plaatselijk Belang dorp Dalfsen heeft signalen ontvangen dat de drukte op de Rondweg regelmatig overlast veroorzaakt.

“Met de nieuwe Centrum Visie op de gemeentelijke agenda willen we graag aandacht voor de Rondweg”, geeft Plaatselijk Belang aan. “De Rondweg is één van de belangrijkste wegen aan de rand van ons dorp. Deze weg wordt door de Dalfsenaar gebruikt als ontsluitingsroute naar verschillende plaatsen. Ook wordt deze weg veelvuldig gebruikt door mensen die op doorreis zijn. We horen met enige regelmaat dat er veel drukte is met oversteken en dat inwoners last hebben van het vele lawaai veroorzaakt door auto/vrachtverkeer, met name in de ochtendspits en avondspits. Velen ervaren door deze drukte een onveilig gevoel, geluidshinder en een niet schone lucht.

Binnen de vereniging heeft Plaatselijk Belang een werkgroep opgericht om dit verder te onderzoeken.
De partij vraagt inwoners om hun ervaringen te delen, zodat ze weten wat er onder de inwoners van Dalfsen leeft met betrekking tot dit onderwerp. “Als eerste willen we onderzoeken wat precies het probleem is en hoe groot dit is. Vervolgens proberen we tot een voor allen acceptabele oplossing te komen. We willen ons graag inzetten voor de samenleving en een onderdeel van onze missie is hieraan bij te dragen door verbindingen te realiseren tussen inwoners en organisaties”, aldus Plaatselijk Belang.

Inwoners die graag willen reageren kunnen mailen naar: rondweg@plaatselijkbelangdorpdalfsen.nl, of bellen naar bestuurslid Wim Duteweerd: 06-44664951 of naar wijkvertegenwoordiger Alita Frijling: 0529-434313.

www.plaatselijkbelangdorpdalfsen.nl

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.