Home / / Oud papier Ommen

Oud papier Ommen

OMMEN – De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo komen ook in 2021 weer langs om het oude papier op te halen. Het eerstvolgende ophaalmoment staat gepland op zaterdag 27 februari. Dit zal gebeuren in de wijken Alteveer, De Dante, het Centrum, Laarakkers, Vlierlanden, Zeeheldenbuurt, tot aan het spoor en tot aan de rotonde De Brink.
Deze inkomstenbron is voor de verenigingen een levensader in hun voortbestaan. Vooral deze tijd maakt het moeilijk voor de verenigingen om rond te komen dus al het papier is welkom. Het verzoek om het papier om 8.30 klaar te hebben staan aan de weg.
Standaard is het de laatste zaterdag van de maand dat het opgehaald gaat worden. Andere data waarop het oud papier wordt opgehaald zijn: 27 maart, 24 april, 29 mei, 26 juni, 31 juli, 28 augustus, 25 september, 30 oktober, 27 november en 23 december.

Lees ook

Danique Noordman speelt de komende drie jaar bij PEC Zwolle

DALFSEN – Voetbalster Danique Noordman (17) uit Dalfsen speelt de komende drie seizoenen voor PEC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.