Home / / Online escaperoom voor jongeren

Online escaperoom voor jongeren

OMMEN – Door de verlengde lockdown-maatregelen dreigt voor veel jongeren een periode van verveling en vereenzaming. Om jongeren in de leeftijd vanaf 15 jaar een positief lichtpuntje en moment van ontsnapping te geven, zorgt gemeente Ommen samen met WijZ Welzijn dat zij gratis een online escape room ter waarde van 34,50 euro kunnen spelen, samen met vrienden of hun gezin. De online escape room – Maria’s Villa – is een veilige en sociale uitkomst voor jongeren en jongvolwassenen. Maria’s Villa wordt gespeeld in teamverband, maar online en dus op veilige afstand van elkaar. Als team los je aan de hand van uitdagende puzzels een eeuwenoud mysterie op. De spelers staan online in verbinding met elkaar, zodat ze het gevoel hebben echt even samen te zijn. Met een speelduur van gemiddeld twee tot drie uur is dit voor jongeren een welkome ontsnapping aan de corona-eenzaamheid en houdt het ze een avond lang van de straat. De trailer kan bekeken worden op mariasvilla.nl.
De gemeente verstrekt gratis tickets aan jongeren vanaf 15 jaar die woonachtig zijn in de gemeente Ommen. Deze kunnen besteld worden via www.mariasvilla.nl/ommen. Wees er snel bij, want op is op.

Lees ook

Nieuwbouw Historisch Museum Ommen in eindfase

OMMEN – Nog even en dan is het Historisch Museum Ommen gereed. Momenteel legt de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.