Home / / Ommen bedekt onder dikke laag sneeuw

Ommen bedekt onder dikke laag sneeuw

REGIO – De winterse storm die ons land het afgelopen weekend overviel, heeft Ommen en omgeving mooi wit gekleurd. Dikke pakken sneeuw bedekken de straten, tuinen en het landschap. Nu er in deze coronatijd weinig ander vermaak is, lijkt het wel alsof iedereen zich nog meer op het buiten spelen in de sneeuw verheugde. Sleetjes kwamen ruim op tijd tevoorschijn en terwijl het verkeer zondag praktisch plat lag, was het een drukte van belang op straat met spelende kinderen. Aan de andere kant werd er dit weekend flink gewerkt om de wegen toch zo goed mogelijk begaanbaar te houden. Strooiwagens en sneeuwschuivers waren dag en nacht op pad zoals hier te zien op de Hessenweg.

Lees ook

Collecte Amnesty International volledig online

14 t/m 20 maart 2021 DALFSEN – Gelijke rechten voor mannen en vrouwen, trouwen met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.